اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 32
  • بازدید دیروز : 86
  • بازدید کل : 458004

۳۰ نرم افزار ضروری برای رایانه ویندوز


ما ۳۰ نرم افزار بسیار مفید و ضروری برای ویندوز را ذکر کرده ایم که باید در رایانه خود نصب کنید. ما فقط برنامه های رایگان را در اینجا معرفی می کنیم ، ما این لیست را برای افزایش دانش شما ایجاد کرده ایم .

 

ویندوز یکی از سیستم عامل های عالی برای کاربر کامپیوتر است. ويندوز داراي ويژگي هاي زيادي است ، بنابراين در اين پست ما بهترين نرم افزارهای رايگان را براي ويندوز جمع مي کنيم. لیست نرم افزارها برای هر کاربر رایانه بسیار ضروری است. اگر شما یک کاربر عادی یا یک متخصص هستید ، باید این ابزارها را در رایانه خود داشته باشید.

 

۳۰ نرم افزار اساسی و کاربردی برای رایانه شخصی ویندوز ۱۰ شما ۲۰۱۹ داشته باشید

 

۱. مرورگر Google Chrome

مرورگر Google Chrome

مرورگر Chrome یکی از بهترین نرم افزارهای مرور وب برای هر رایانه است. Google Chrome کاملاً رایگان و در دسترس کاربران Android ، Linux ، Mac و Windows است. Chrome میلیونها برنامه افزودنی را ارائه می دهد ، بنابراین نیازی نیست از مرورگر خود خارج شوید. اگر می خواهید بهترین تجربه مرور را داشته باشید مرورگر Google Chrome را برای رایانه خود بارگیری کنید.

 

 

۲. VLC Media Player

نرم افزار ضروری رایانه

رسانه VLC یکی از بهترین پخش کننده های رسانه ای رایگان برای همه نوع سیستم عامل ها مانند Android ، Windows ، Mac و Linux است. برنامه کاملاً رایگان است و ویژگیهای زیادی دارد. ویژگی هایی که شما با سایر دستگاه های پخش رسانه ای مقایسه نمی کنید. Vlc برای پخش فیلم ، و آهنگ بسیار مهم است. Vlc بهترین راه حل است زیرا آنها بسیاری از ویژگی ها را ارائه می دهند.

 

 

۳. Picasa

نرم افزار ضروری رایانه

Picasa توسط گوگل ساخته شده است ، این نرم افزار برای ویرایش و مشاهده تصاویر شما بهترین است. می توانید با تصاویر و تصویر زمینه خود از این نرم افزار کارهای بیشتری انجام دهید. Picasa بسیاری از ابزارهای ویرایش عکس را برای زیباتر کردن عکس های شما ارائه می دهد.

 

 

۴. مدیر دانلود رایگان

مدیر دانلود رایگان

بارگیری Google Chrome کافی نیست منظور من این است که شما به مدیر بارگیری خوب برای دسک تاپ خود نیاز دارید. Free Download Manager یکی از بهترین نرم افزارهای رایگان مدیریت دانلود برای سیستم شما است. این مدیر دانلود بارگیری تورنت را ارائه می دهد ، بنابراین نیازی به نرم افزار تورنت برای بارگیری تورنت نیست. Free Download Manager برای همه نسخه های Windows موجود است.

 

 

۵. ۷Zip

نرم افزار ضروری 7Zip رایانه

۷ Zip بایگانی کننده پرونده و نرم افزار باز کردن فایل های فشرده در ویندوز است. با استفاده از این نرم افزار می توانید انواع فایلهای فشرده شده را در یک سیستم استخراج کنید. همچنین می توانید فایل ها و تصاویر را در قالب های مختلفی فشرده سازی کنید. این مهمترین و ضروری ترین نرم افزار برای هر کاربر ویندوز و رایانه است.

 

 

۶. Microsoft Security Essentials

نرم افزار ضروری امنیت رایانه

وقتی در مورد رایگان صحبت می کنیم این به معنای کاملاً رایگان اما بهترین است. برای امنیت ، به یک آنتی ویروس مناسب رایانه نیاز دارید. مایکروسافت Security Essentials به طور رسمی توسط شرکت مایکروسافت راه اندازی شده است. این نرم افزار ساده است و هر کار امنیتی را برای انجام اسکن در زمان واقعی ، اسکن سیستم و Pendrive برای شناسایی و حذف ویروس و تروجان انجام می دهد.

 

 

۷. Sumatra PDF

نرم افزار ضروری رایانه

Sumatra Pdf برای همه کاربران ویندوز رایگان است. نرم افزار Sumatra Pdf بسیار سبک (۴ مگابایت) است. با سوماترا ، pdf ، epub ، ebook ، XPS و قالب های زیادی را در ویندوز مشاهده می کنید. این برنامه کاملاً رایگان و بدون هیچ گونه آزمایشی است. بنابراین این نرم افزار را برای خواندن Pdf و Ebooks بارگیری کنید.

 

 

۸. Rainmeter

Rainmeter

Rainmeter ابزارهای سفارشی سازی رومیزی برای رایانه شما است. با استفاده از این ابزارها تجربه کامپیوتر شما بهتر می شود. با استفاده از این نرم افزار می توانید کامپیوتر WOW را تهیه کنید. اگر از رایانه خود چیز جدیدی می خواهید Rainmeter for Windows را بارگیری کنید

 

 

۹. Teamviewer

Teamviewer

از نظر فنی TeamViewer برای همه کاربران ویندوز رایگان است. با استفاده از این ابزار ، می توانید رایانه های دیگر را برای کمک های فنی کنترل کنید. می توانید از دوست خود در این نرم افزار کمک بگیرید. Teamviewer همچنین گپ صوتی را ارائه می دهد ، بنابراین می توانید از طریق این نرم افزار با دوستان خود گپ بزنید.

 

 

۱۰. CCleaner

CCleaner

اگر تعداد زیادی نرم افزار را بارگیری کرده اید ممکن است رایانه شما کند شود ، اکنون باید نرم افزار را برای ویندوز خود سرعت بخشید. CCleaner یکی از بهترین نرم افزارها برای تمیز کردن کلیه اتصالات ، فایلهای موقتی ، فایلهای نهان و سایر فایلهای بلااستفاده از یک رایانه است. CCleaner همچنین پرونده های رجیستری بد شما را پاک می کند. CCleaner عملکرد کامپیوتر را افزایش می دهد.

 

 

۱۱. SHAREit

نرم افزار ضروری SHAREit رایانه

ShareIt یکی از بهترین برنامه های انتقال وای فای برای رایانه و همچنین گوشی هوشمند اندرویدی شما و به دلیل استفاده ساده و آسان در لیست قرار گرفته است ، استفاده از ShareIt برای انتقال فایل از گوشی به رایانه از طریق WiFi بسیار آسان است. بنابراین اگر می خواهید فایل ها را بین رایانه و Android خود انتقال دهید ، این کار بسیار مفید خواهد بود.

 

  • SHAREit را برای رایانه و Android خود دانلود کنید

 

۱۲. نرم افزار ضروری Internet Download Manager برای رایانه

نرم افزار ضروری  Internet Download Manager برای رایانه

اگر می خواهید سرعت بارگیری خود را بالا ببرید ، این نرم افزار برای شما جای تعجب خواهد داشت. IDM بهترین مدیر بارگیری در حال حاضر است که در دسترس می باشد. اگر اغلب فایلهای بزرگ را از اینترنت بارگیری کنید ، این نرم افزار ضروری را بر روی رایانه خو باید داشته باشید.

 

۱۳. آنتی ویروس خوب

آنتی ویروس خوب

در صورت استفاده از اینترنت بر روی رایانه خود این برنامه را حتما باید داشته باشد. اینترنت به سادگی درها را برای ورود مجرمان روی رایانه شما باز می کند. بنابراین داشتن نرم افزار ضد ویروس برای امنیت اینترنتی ضروری است. آنتی ویروس های مختلف رایگان زیادی نیز در اینترنت وجود دارد مانند Avira ، Avast. با این حال ، اگر به دنبال گزینه های بهتر هستید می توانید به مقاله ما مراجعه کنید.

 

۱۴. Nero

Nero

اگر می خواهید هر نوع CD یا DVD را رایت کنید ، Nero بهترین انتخاب خواهد بود. با این حال ، Nero رایگان نیست اما نسخه های کرک شده بسیاری در اینترنت موجود است. شما حتی می توانید از نرم افزار Img Burner استفاده کنید که رایگان است.

 

 

۱۵. مایکروسافت آفیس

مایکروسافت آفیس

اگر در مورد تجارت صحبت کنیم ، نام مجموعه نرم افزاری آفیس سر زبان ها است. حتی یک دانشجو برای انجام پروژه های مختلف به Office احتیاج دارد. MS Office نیز رایگان نیست اما هیچ کس از نسخه پرداخت شده استفاده نمی کند زیرا نسخه کرک خورده به راحتی در اینترنت موجود است. بنابراین ، این نرم افزار مورد نیاز و ضروری در رایانه شما است.

 

۱۶. Dropbox

Dropbox

خوب ، ذخیره کردن اطلاعات مفید در “ابر” یک اتفاق روزمره است. Dropbox دو گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان را فراهم می کند که می توانید با معرفی آن به دوستان ، آن را افزایش دهید. بهترین قسمت در مورد Dropbox این است که برنامه ای را برای هر دستگاه اصلی ارائه می دهد ، بنابراین می توانید پرونده های خود را در هر مکانی تهیه کنید.

 

 

۱۷. Franz

نرم افزار ضروری Franz رایانه

خوب ، باید اعتراف کنیم که حداقل از یک سرویس پیام رسانی استفاده می کنیم تا با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشیم. با این حال ، امروزه گزینه های زیادی از جمله واتس اپ ، مسنجر ، تلگرام ، اسکایپ و موارد دیگر وجود دارد.

 

Franz برنامه ای است که به شما امکان می دهد از ده ها سرویس پیام رسانی محبوب از جمله واتساپ ، فیس بوک مسنجر ، اسکایپ ، تلگرام ، و موارد دیگر استفاده کنید.

 

 

۱۸. مقابله با نرم افزارهای مخرب با Malwarebytes

مقابله با نرم افزارهای مخرب با Malwarebytes

قبلاً در مورد آنتی ویروس گفته ایم. اما ، Malwarebytes در مقایسه با راه حل های امنیتی دیگر کمی متفاوت است. این ابزار به صورت رایگان ارائه می شود ، اما می تواند به شما کمک کند حتی در صورت غیرقابل استفاده بودن رایانه ، پرونده های مخرب و آلوده را حذف کنید. این برنامه همچنین می تواند عملکرد رایانه شما را بهینه کند.

 

 

۱۹. Zone Alarm Firewall

نرم افزار ضروری رایانه

Zone Alarm Firewall یکی از بهترین راه حل های امنیتی فایروال است که همه باید در رایانه ویندوز خود داشته باشند. این نرم افزار سایت های خطرناک را بارگیری کرده و بارگیری آن را ایمن تر می کند. نه تنها این ، بلکه Zone Alarm Firewall همچنین با ویژگی “فایروال دو طرفه” همراه است که تمام ترافیک ورودی و خروجی شما را ردیابی می کند.

 

 

۲۰. Folder Lock

نرم افزار ضروری قفل پوشه رایانه

خوب ، فولدر لوک بهترین نرم افزاری است که همه باید در رایانه ویندوز خود داشته باشند. این ابزار با مخفی کردن تمام پرونده های مهم شما کار بزرگی انجام می دهد. مینی ابزار اساساً یک طاق محافظت شده با رمز عبور را در اختیارتان قرار می دهد که می توانید مهمترین فایل ها و پوشه های خود را ذخیره کنید.

 

 

۲۱. مرورگر قدرتمند Firefox

مرورگر قدرتمند Firefox

خوب ، مرورگر Firefox نیز شایسته قرار گرفتن در این لیست است و بدون شک جزو نرم افزار های ضروری رایانه می باشد. مرورگر اغلب دست کم گرفته می شود ، اما می تواند تجربه مرور شما را به سطح دیگری برساند. مرور فایرفاکس دارای بسیاری از ویژگی های داخلی است که می تواند باعث بهتر شدن وبگردی شما شود. نکته جالب در مورد Firefox این است که مجهز به یک ماینر تبلیغاتی داخلی و رمزنگاری است.

 

 

۲۲. Thunderbird

22. Thunderbird

Thunderbird در واقع یک سرویس گیرنده ایمیل است که دارای بسیاری از ویژگی های جالب است. خوب ، این یک سرویس گیرنده ایمیل است که برای آسانتر کردن ایمیل ساخته شده است. این ابزار برای تنظیم و سفارشی سازی بسیار آسان است و دارای بسیاری از ویژگی های خارق العاده است.

 

 

۲۳. BitTorrent

BitTorrent

خوب ، استفاده از سایت های تورنت به آرامی از اینترنت کم می شود. با این وجود افراد زیادی هستند که هنوز از خدمات تورنت استفاده می کنند. این ابزار به کاربران اجازه می دهد تا پرونده های رسانه ای بزرگ را بارگیری کنند و به آنها امکان می دهد از پهنای باند خود استفاده کنند تا به دیگران در بارگیری این فایلها کمک کنند.

 

 

۲۴. Keynote

Keynote

این یکی از بهترین ابزارهای یادداشت برداری است که می توانید از طریق رایانه خود استفاده کنید. Keynote به کاربران اجازه می دهد تا یادداشت ها را یادداشت کرده و آنها را سازماندهی کنید. بنابراین ، اگر شما چند کار دارید ، پس حتماً به Keynote احتیاج خواهید داشت. این یکی از بهترین ابزارهای کاربردی است که همه باید روی رایانه خود داشته باشند.

 

۲۵. TrueCrypt

TrueCrypt

یکی از بهترین ابزارهای امنیتی است که همه باید در کامپیوتر ویندوز خود داشته باشند. این ابزار برای رمزگذاری دستگاه ذخیره سازی داده ها شناخته شده است. این به این معنی است که می توانید از پوشه یا درایو محافظت کنید. بنابراین ، با TrueCrypt می توانید داده های شخصی خود را بدون نگرانی در مورد از دست دادن آن ذخیره کنید.

 

 

۲۶. Spotify

Spotify

Spotify یکی از بهترین و پرکاربردترین سرویس های پخش موسیقی است که می توانید در Android خود از آن استفاده کنید. Spotify برای آندروید نیاز به خرید آلبوم های فردی را به صورت دیجیتالی از بین می برد. خوب ، در واقع تعداد زیادی برنامه پخش موسیقی وجود دارد که در اینترنت وجود دارد ، اما Spotify به دلیل ارائه شگفت انگیز از جمعیت دور است.

 

 

۲۷. Paint.net

Paint.net

خوب ، اگر به دنبال جایگزینی آسان برای Photoshop هستید ، ممکن است Paint.net یکی از این موارد باشد. Paint.net یک ابزار اساسی ویرایش عکس است که بسیار قدرتمندتر از Microsoft Paint است. نکته جالب در مورد Paint.net این است که افزونه های زیادی برای گسترش قابلیت ها دارد.

 

 

۲۸. ShareX

ShareX

ShareX یکی از بهترین و رایگانترین ابزار تصویر است که می توانید در رایانه خود داشته باشید. نکته جالب در مورد ShareX این است که گزینه های مختلفی را برای گرفتن صفحه نمایش در اختیار کاربران قرار می دهد. نه فقط آن ، بلکه ShareX با یک ویرایشگر تصویر داخلی نیز ارائه می شود که می توانید برای ویرایش تصاویر از آنها استفاده کنید.

 

 

۲۹. f.lux

f.lux

f.lux یکی از بهترین ابزارهای ویندوز ۱۰ است که می توانید برای تنظیم رنگ صفحه نمایش خود استفاده کنید. این بیشتر شبیه به یک برنامه فیلتر چراغ آبی است که به ویژه در شب فشار چشم شما را کاهش می دهد. بهترین چیز در مورد F.lux این است که به طور خودکار گرمای صفحه نمایش شما را در هنگام غروب آفتاب تنظیم کرده و در نور روز به حالت عادی باز می گردد. بنابراین ، f.lux یکی دیگر از بهترین ابزارهای ویندوز ۱۰ است که باید در رایانه خود داشته باشید.

 

 

۳۰. Preme

Preme

Preme یکی دیگر از ابزارهای جالب ویندوز ۱۰ است که به شما کمک می کند با سهولت مدیریت و جابجایی بین برنامه ها را انجام دهید. ابزار ویندوز ۱۰ به کاربران امکان می دهد “گوشه های صفحه” را تنظیم کنند که به کاربران امکان می دهد دستورات مختلفی را برای هر گوشه صفحه اختصاص دهند. سپس میانبرها می آیند ، برای مثال ، می توانید از چرخ ماوس برای بستن یک پنجره استفاده کنید ، از کلیک راست استفاده کنید تا یک پنجره را به حداقل برسانید و غیره ، بنابراین ، Preme ابزاری جالب برای ویندوز ۱۰ است که همه دوست دارند از آن استفاده کنند.

 

 

این موارد بهترین نرم افزار های رایگان و کاربردی و ضروری برای همه رایانه ها هستند. این نرم افزارها را بارگیری کرده و رایانه خود را مانند یک همه کاره اجرا کنید. اگر فکر می کنید نرم افزار رایگان مورد علاقه شما در این لیست ذکر نشده است ، در مورد نام نرم افزار خود نظر دهید.

 

لرن پارسی

۳۰ نرم افزار ضروری برای رایانه ویندوز
انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۱

برچسب های مهم

قابلیت پین کردن پست‌ها به اینستاگرام اضافه شد


اینستاگرام اخیرا قابلیتی جدید را به پلتفرم خود اضافه کرده که بر اساس آن، کاربران می‌توانند سه پست یا ریلز (Reels) را به قسمت بالایی پروفایل خود پین کنند.

قابلیتی که پیشتر مشابه آن را در توییتر و تیک‌تاک دیده‌ایم و از این پس، مطالب پین شده بالاتر از دیگر مطالب ارسالی کاربران نمایش داده می‌شوند و این چنین به نظر می‌رسد که به تازگی پست شده‌اند.

به گفته اینستاگرام، استفاده از این قابلیت به گونه‌ای است که کاربر می‌بایست روی علامت سه نقطه یکی از پست‌ها و یا ریلز (قسمت بالایی و سمت راست صفحه) تپ کرده و بعد از آن، گزینه Pin to your Profile را انتخاب کند تا مطلب انتخاب شده، پین شود.

حال با مراجعه به قسمت پروفایل، پست پین‌شده در قسمت بالایی و سمت چپ صفحه با همراه علامت سفیدرنگ پین، نمایش داده می‌شود. با انتخاب و پین کردن موارد بعدی، پست پین‌شده قبلی به سمت راست منتقل خواهد شد.

این قابلیت در حالی به اینستاگرام اضافه شد که اخبار مربوط به تلاش مهندسان این شرکت برای اضافه کردن قابلیت مذکور از اوایل سال جاری میلادی در فضای وب به چشم می‌خورد.

در همین رابطه، الساندرو پالوتزی، کارشناس آی‌تی و مهندسی معکوس در ماه ژانویه امسال از اضافه شدن این قابلیت خبر داد و اینستاگرام نیز در ماه مارس، رسما عرضه آزمایشی ویژگی پین کردن مطالب را آغاز کرد.

با کمک این قابلیت، تولیدکنندگان محتوا می‌توانند مطالب مورد علاقه و شاخص خود را به پروفایل خود اضافه کنند تا بتوانند نگاه کاربران را به این مطالب جلب و آنها را به دنبال کردن اکانت، ترغیب کنند.

 

آی تی ایران

قابلیت پین کردن پست‌ها به اینستاگرام اضافه شد
انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

برچسب های مهم

نگاهی به ویژگی های آیپد او اس 16


اپل در خلال کنفرانس WWDC 2022 از به‌روزرسانی جدید آیپد او اس 16 – iPad OS 16- رونمایی کرد.

آپدیتی که برخی از قابلیت‌‌های آی او اس 16 و مک او اس همانند نسخه جدید اپلیکیشن Home به همراه پشتیبانی از Passkeys در سافاری را در خود جای داده و در کنار آن، به چند قابلیت جدید مجهز شده است.

نگاهی به ویژگی های  آیپد او اس 16

از جمله این تغییرات ‌می‌توان به اضافه شدن اپلیکیشن جدید Weather و ویژگی Free Form اشاره کرد که صفحه‌ی شبیه به وایت‌بورد را در اختیار کاربران قرار ‌می‌دهد. قابلیت مولتی-تسکینگ یا اجرای همزمان چند کا نیز در این نسخه، با تغییرات محسوسی به منظور ارتقای عملکرد همراه شده است.

نگاهی به ویژگی های  آیپد او اس 16

همچنین ویژگی Stage Manager که پیشتر در نسخه مک او اس ونتورا عرضه شده بود، به آیپد او اس 16 اضافه شده که بر اساس آن، کاربر ‌می‌تواند به امکانات متنوعی همچون درگ‌انددراپ (کشیدن و رها کردن) اپلیکیشن‌‌ها دسترسی داشته باشد.

نگاهی به ویژگی های  آیپد او اس 16

به گفته اپل، کاربران در آی او اس 16 ‌می‌توانند هشت اپلیکیشن را به طور همزمان اجرا کنند که البته در این حالت، چهار اپلیکیشن روی آیپد و چهار اپلیکیشن نیز در نمایشگر اکسترنال نمایش داده خواهد شد.

 

در این نسخه، تاکید ویژه‌ای روی قابلیت‌‌های مبتنی بر همکاری میان کاربران شده به طوری که در یکی از این موارد، کاربر ‌می‌تواند مستقیم از طریق شیت اشتراک‌گذاری در اپلیکیشن‌‌های آفیسی چون Pages، ویرایش‌‌هایی را در سند اعمال کند.

نگاهی به ویژگی های  آیپد او اس 16

این ویژگی شبیه به چیزی است که گوگل در سرویس‌‌هایی چوون Docs و Sheets در اختیار کاربران خود قرار داده بود. اپل همچنین اعلام کرد زمانی که تغییری در یک فایل به اشتراک گذاشته شده در اپلیکیشن Messages، اعمال شود این موضوع به تما‌می‌شرکت‌کنندگان اطلاع داده خواهد شد.

طبق گفته اپل، اپلیکیشن‌‌های مجهز به ابزارهای همکاری و اشتراک‌گذاری شامل Files‏، Keynotes‏، Numbers، Notes، Reminders و Safari خواهند شد. این شرکت همچنین اعلام کرد که در حال ارائه API برای توسعه‌دهندگان است تا عملکردهای مشابه را به برنامه‌‌های خود اضافه کنند.

این شرکت همچنین اپلیکیشنی به نام Free Form را طراحی کرده که به کاربران اجازه ‌می‌دهد تا روی یک بوم به اشتراک گذاشته شده کار کنند. این اپلیکیشن از قلم اپل پنسل و از انواع فایل‌‌ها پشتیبانی‌می‌کند.

 با قابلیت امنیتی «Passkeys» اپل آشنا شوید

از جمله قابلیت‌‌های جدید در آیپد او اس 16 ‌می‌توان به ویژگی نمایش سایز فولدر و تغییر پسوند فایل‌‌ها اشاره کرد. اپل همچنین قابلیت تقویت تراکم پیکسل را به این نسخه اضافه کرده که ‌می‌تواند در آیپدهای مجهز به M1، مورد استفاده قرار گیرد و کیفیت تصویر را ارتقا دهد.

به گفته اپل، آپدیت جدید آیپد او اس 16 از ساعتی پیش در اختیار توسعه‌دهندگان قرار گرفته و بتای عمو‌می‌آن نیز در ماه آینده میلادی عرضه خواهد شد. نسخه عمو‌می‌این آپدیت هم در فصل پاییز برای علاقه‌‍مندان قابل دانلود خواهد بود.

گفته ‌می‌شود که آیپد او اس 16 برای آیپد (نسل پنجم و مدل‌‌های بعد از آن)، آیپد مینی (نسل پنجم و مدل‌‌های بعد از آن)، آیپد ایر (نسل سوم و مدل‌‌های بعد از آن) و تما‌می‌مدل‌‌های آیپد پرو قابل استفاده خواهد بود.

آی تی ایران

نگاهی به ویژگی های  آیپد او اس 16
انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

برچسب های مهم

مک‌ بوک‌های ۱۴ و ۱۶ اینچی اپل در راهند


هنوز چند روزی از معرفی نسل جدید پردازنده‌های M۲ اپل و لپ‎‌تاپ جدید مک بوک ایر نمی‌گذرد که شایعات مربوط به رونمایی از محصولات جدید اپل در فضای وب منتشر شده است.

بلومبرگ در گزارشی مدعی شد که مدل‌های ارتقایافته مک بوک پرو ۱۴ و ۱۶ اینچی اپل در اواخر سال جاری میلادی و یا اوایل سال ۲۰۲۳ وارد بازار خواهد شد. گفته می‌شود که این محصول مجهز به پردازنده M۲ مکس که از ۱۲ هسته پردازشی و ۳۲ هسته گرافیکی بهره می‌برد، عرضه می‌شود.

مارک گورمن، خبرنگار بلومبرگ پیش‌بینی کرد که احتمالا و برای اولین بار، شاهد رونمایی از مک بوک ایر ۱۵ اینچی در بهار سال آینده خواهیم بود. این منبع همچنین مدعی شد که اپل در حال کار روی یک لپ‌تاپ ۱۲ اینچی جدید است که قرار است در اوایل سال ۲۰۲۴ وارد بازار شود.

گورمن در ادامه عنوان کرد که نسخه‌های جدید مک پرو و مک مینی نیز در حال تست و ارزیابی است که احتمالا به پردازنده جدید M۳ مجهز خواهند بود. اگر این پیش‌بینی‌ها درست باشد، می‌توان گفت که اپل برای دو سال آینده، گزینه‌های متنوعی از لپ‌تاپ‌ها را پیش روی خریداران قرار خواهد داد.

چندی پیش نیز راس یانگ، مدیرعامل شرکت Display Supply Chain Consultant اعلام کرد که یک نسخه ۱۴.۴ اینچی آیپد پرو مجهز به نمایشگر مینی LED با قابلیت Backlight و ProMotion در دست توسعه و ساخت است و شاید در اوایل سال آینده شاهد رونمایی از آن باشیم.

بلومبرگ در گزارش خود از تلاش مهندسان اپل برای ساخت نسخه‌های ۱۲.۹ و ۱۱ اینچی آیپد پرو خبر داد و اعلام کرد که این دو دستگاه در اواخر سال جاری میلادی عرضه خواهند شد.

مک‌ بوک‌های ۱۴ و ۱۶ اینچی اپل در راهند
انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

برچسب های مهم

مهم‌ترین موانع موجود در مسیر فراگیرشدن اینترنت اشیا چیست؟


با افزایش روزافزون محبوبیت اینترنت اشیا، مشکلات آن نیز افزایش پیدا می‌کند. در این مطلب، مهم‌ترین عوامل کاهنده‌ی سرعت گسترش IoT بررسی می‌شود.

 

اینترنت اشیا یکی از داغ‌ترین مباحث سال‌های اخیر دنیای فناوری به‌شمار می‌رود. این گرایش در فناوری قصد دارد دستگاه‌ها و گجت‌های مختلف را ازطریق اینترنت به کسب‌وکارها و مشتریان و یکدیگر متصل کند. هدف اینترنت اشیا به‌ظاهر ساده است و ظرفیت‌های زیادی درباره‌ی آن دیده می‌شود. قابلیت‌های متعدد این فناوری موجب شده شرکت‌ها و استارتاپ‌های بسیاری روی آن تمرکز کنند و ایده‌های آن‌ها به ساخت محصولاتی مانند یخچال‌های متصل به اینترنت و روشنایی کنترل‌کردنی ازطریق اپلیکیشن منجر شود.

مطالب گفته‌شده موجب شده بسیاری از کاربران و کارشناسان، اینترنت اشیا را انقلاب بعدی در صنعت فناوری قلمداد ‌کنند؛ اما این حجم عظیم از انتظارات موجب پیش‌بینی صحیح آن‌ها از آینده نمی‌شود. موانع چشمگیری در سر راه توسعه‌ی اینترنت اشیا قرار دارد که موجب می‌شود فراگیرشدن آن کُندتر از روند کنونی شود. این مشکلات حل‌شدنی هستند؛ اما شرکت‌ها و صنایع باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها کنند تا در آینده، موجب ناهموارشدن مسیر این فناوری نشود. درادامه، برخی از عوامل مسئله‌ساز برای اینترنت اشیا را بررسی می‌کنیم.

۱. دسترسی به اینترنت

اینترنت اشیا روی کاغذ اصول ساده‌ای دارد و مزایای بسیاری برای کاربران فراهم می‌کند. ازجمله ویژگی‌های مثبت آن می‌توان به‌ احتی و آسایش بیشتر برای کاربران و دسترسی به آخرین فناوری‌های روز اشاره کرد. باوجوداین، نباید مهم‌ترین نیاز این فناوری را نادیده گرفت که دسترسی همیشگی به اینترنت است. بدون اتصال پایدار و دائمی به اینترنت، IoT نمی‌تواند عملکرد چندانی داشته باشد. درحالی‌که دسترسی به اینترنت برای بیشتر کاربران مشکل چندانی محسوب نمی‌شود، نقاط زیادی در دنیا وجود دارد که همچنان اتصال مناسبی ندارند یا هیچ پوشش شبکه‌ای در آن‌ها دیده نمی‌شود.

شرکت‌های بسیاری مانند گوگل و فیسبوک سعی می‌کنند بر این مشکل غلبه کنند. راه‌حل‌های بسیاری مانند بالون‌های دارای وای‌فای یا اینترنت ماهواره‌ای رایگان ارائه شده؛ اما همه‌ی آن‌ها فاصله‌ی زیادی با اجرا در مقایس جهانی دارند. حتی کشورهای دارای زیرساخت قدرتمند اینترنت مانند ایالات متحده‌ی آمریکا، نقاطی دارد که در آن‌ها پوشش اینترنت ضعیف‌تر است یا حتی وجود ندارد. به‌‌همین‌دلیل، دسترسی جهانی به اینترنت باید بهبود پیدا کند تا اینترنت اشیا در سراسر دنیا دردسترس باشد.

۲. هزینه‌های چشمگیر

معرفی یا ساخت محصول با حسگرهای جدید شاید کار چندان دشواری ازنظر صنایع فناوری به‌نظر نرسد؛ اما قراردادن این حسگرها در زیرساخت‌های فعلی موجود در سراسر جهان یا جایگزین‌کردن آن‌ها، قطعاً امری دشوار محسوب می‌شود. یکی از ایده‌های اصلی اینترنت اشیا، قراردادن حسگرهای مختلف در جاده‌ها، چراغ‌های راهنمایی، ساختمان‌ها و سایر زیرساخت‌های شهری است که نیازمند صرف هزینه‌ی بسیاری خواهد بود. بسیاری از شرکت‌های خوش‌بین به آینده اینترنت اشیا، همچنان درحال‌بررسی میزان سوددهی و موفقیت این روند در آینده هستند تا مطمئن شوند سرمایه‌گذاری‌های سنگین آن‌ها در مقیاس وسیع بازدهی خواهد داشت.

پیشرفت‌هایی برای کاهش هزینه‌های مربوط به اینترنت اشیا دیده می‌شود که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توان به ساخت حسگرهایی با قیمت تمام‌شده‌ی کمتر اشاره کرد. البته، این پیشرفت‌ها کافی نیستند و گام‌های بلندتری برای استفاده وسیع از چنین فناوری‌هایی در تمامی جنبه‌ها نیاز است. تا زمان حل این مشکل، استفاده از اینترنت اشیا در تمامی محصولات و ابعاد زندگی انسان، امری دست‌نیافتنی به‌نظر خواهد رسید.

اینترنت اشیا / iot

۳. امنیت و حفظ حریم شخصی

بدون شک حفظ حریم خصوصی و تأمین امنیت، یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران و کسب‌وکارها به‌شمار می‌رود. در سال‌های اخیر، حمله‌های عظیمی ازجمله انتشار عکس‌های خصوصی اشخاص مشهور بعد از هک‌شدن سرویس iCloud را شاهد بوده‌ایم. این مسائل موجب بدبینی بسیاری از افراد به نگهداری اطلاعات حساس و خصوصی به‌صورت آنلاین شده است. وقتی همه‌چیز از وسایل آشپزخانه گرفته تا لباس‌ها به اینترنت متصل باشد، معنای اصلی حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کمی متفاوت خواهد بود. شرکت‌ها باید به مشتریان خود نشان بدهند که می‌توانند از اطلاعات شخصی آن‌ها به‌درستی محافظت کنند تا درنهایت، کاربران راضی به خرید محصولاتی متصل به اینترنت اشیا شوند. برای مثال، کفش‌های متصل به اینترنت تمامی نقاطی را ثبت می‌کند که کاربر در آن‌ها حضور داشته است. این امر تهدیدی بزرگ برای حریم شخصی شناخته می‌شوند؛ به‌همین‌دلیل ممکن است مشتریان علاقه‌ی بسیار کمی به استفاده از آن‌ها نشان دهند.

۴. افزایش حجم داده‌ها

پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۰، حدود ۲۶میلیارد دستگاه یا شیء جزو اینترنت اشیا باشند. افزایش تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت، موجب افزایش میزان داده‌ی تولیدشده در واحد زمان می‌شود. هم‌اکنون، بسیاری از شرکت‌ها آمادگی لازم برای جمع‌آوری حجم بسیار زیاد داده‌ی دستگاه‌های متصل برای عملکرد مناسب اینترنت اشیا را ندارند. گام‌های بسیاری برای آمادگی کسب‌وکارها به‌منظور میزبانی چنین حجم عظیمی از داده‌ها نیاز است. افزایش فضای ذخیره‌سازی یکی از نیازهای ضروری است که حافظه‌های خانگی یا سرویس‌های ابری می‌تواند آن را تأمین کند. زیرساخت مناسب برای انتقال داده و توان پردازشی بیشتر نیز از دیگر موضوعات درخورتوجه هستند. ابزارهای بهینه‌تر برای تجزیه‌وتحلیل داده‌های کسب‌وکارها می‌تواند به عملکرد بهتر اینترنت اشیا کمک کند. وقتی تمامی مطالب گفته‌شده را شرکت‌های مختلف رعایت کنند، سرعت گسترش اینترنت اشیا نیز افزایش پیدا می‌کند.

۵. افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان

درحالی‌که اینترنت اشیا به موضوع بحث‌برانگیز میان شرکت‌های بزرگ و اهالی فناوری تبدیل شده، بسیاری از مردم عادی از آن بی‌خبر هستند. در تحقیقی که به‌تازگی انجام شده، ۸۷درصد مصرف‌کنندگان از وجود اینترنت اشیا اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند. حتی اطلاع از وجود فناوری این‌چنینی موجب نمی‌شود تا مشتریان علاقه‌ی بیشتری به محصولات مبتنی بر اینترنت اشیا از خود نشان دهند. این تحقیق نشان‌دهنده‌ی نبودِ آگاهی مناسب میان افراد جامعه از وجود این فناوری و قابلیت‌های گسترده‌ی آن است.

وقتی مشتریان دانش کافی از اینترنت اشیا نداشته باشند، طبیعتاً علاقه‌ی کمتری نیز به آن نشان می‌دهند و سرعت گسترش آن کاهش پیدا می‌کند. این درحالی است که برخی حوزه‌های اینترنت اشیا مانند فناوری‌های پوشیدنی، با استقبال بیشتر کاربران مواجه شده که می‌تواند راه‌حلی برای افزایش محبوبیت این فناوری باشد. نتیجه‌ی علاقه‌ی کاربران تمرکز بیشتر شرکت‌های سازنده روی فناوری‌های پوشیدنی، ازجمله ساعت‌های هوشمند و دستبندهای پایش سلامت شده است. بااین‌حال، بسیاری دیگر از زمینه‌های اینترنت اشیا سال‌های زیادی با فراگیری همگانی فاصله دارند.

آنچه گفته شد، تنها برخی از مشکلاتی هستند که شرکت‌ها و کسب‌و‌کارهای مربوط‌به اینترنت اشیا باید با آن‌ها در سال‌های آینده دست‌وپنجه نرم کنند. انتظار می‌رود تعداد توسعه‌دهندگان تخصصی اینترنت اشیا تا سال ۲۰۲۰ به ۴.۵میلیون نفر برسد که فاصله‌ی محسوسی با رقم ۳۰۰هزارنفری کنونی دارد. توجه بیشتر به این حوزه موجب پدیدآمدن نوآوری‌ها و اپلیکیشن‌های خلاقانه‌تر می‌شود که راه‌حلی برای غلبه به موانع مذکور محسوب می‌شوند.

منبع: زومیت

مهم‌ترین موانع موجود در مسیر فراگیرشدن اینترنت اشیا چیست؟
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

از گوشی‌های سال ۲۰۱۹ چه انتظاراتی داشته باشیم؟


در سال ۲۰۱۹، غول‌های فناوری گوشی‌‌های هوشمندی روانه‌ی بازار خواهند کرد. حال این گوشی‌ها ممکن است چه ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشند؟

 

۲۰۱۸ سالی پر از گوشی‌های هوشمند پرچمدار و جذاب بود: از گلکسی اس 9 سامسونگ گرفته تا آیفون 10 اس مکس اپل و البته میت 20 پرو هواوی. بااین‌حال، هرچه به پایان سال جاری میلادی نزدیک می‌شویم، این سؤال برای خیلی‌ها پیش می‌آید که گوشی‌های سال ۲۰۱۹ قرار است چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟

در سال ۲۰۱۸، گوشی‌ها کم‌کم به‌سوی داشتن نمایشگر تمام‌صفحه قدم برداشتند و سازندگان تصمیم گرفتند نقش جک ۳.۵میلی‌متری هدفون را به‌مرور حذف کنند. یکی از ترندهای درخورتوجه سال ۲۰۱۸، نمایشگرهای دارای بریدگی بود؛ ترندی که با گوشی نه‌چندان موفق اسنشال فون آغاز شد و دیگر شرکت‌ها نظیر اپل و هواوی را نیز به‌سمت خود کشاند. سامسونگ در هیچ‌یک از گوشی‌های خود از بریدگی استفاده نکرد؛ اما این شرکت کره‌ای سرانجام در جریان برگزاری نطق اصلی SDC 2018 اعلام کرد که گوشی‌هایی با بریدگی Vشکل و Uشکل تولید خواهد کرد.

در سال ۲۰۱۹ نیز شرکت‌های بزرگ بازار طبق سنّت خود، گوشی‌های بهبودیافته‌ی جدیدی عرضه خواهند کرد. ازین‌رو، تصمیم گرفتیم مهم‌ترین ترندهای گوشی‌های هوشمند را در سال آینده‌ی میلادی پیش‌بینی کنیم.

سامسونگ گلکسی اس 8 / SAMSUNG GALAXY S8

5G

شبکه‌ی 4G یا LTE هنوز در برخی کشورها کامل دردسترس قرار نگرفته و این یعنی هنوزهم هستند کسانی که طعم سرعت بالای آن را نچشیده‌اند. بااین‌حال، چه آماده باشید چه نه، باید بدانید جدیدترین نسل از شبکه‌های ارتباطی یعنی 5G در راه است. زیرساخت شبکه‌ی 5G هنوز مراحل اولیه‌ی توسعه‌ی خود را طی می‌کند؛ اما اکثر سازندگان گوشی‌های هوشمند تصمیم گرفته‌اند از فرصت پیش‌آمده بهره ببرند و با فراهم‌سازی امکان پشتیبانی از این شبکه در گوشی‌شان، کاربران را بیش‌ازپیش به خرید محصولات خود ترغیب کنند.

حتی اگر نتوانید در یک سال آینده از اینترنت 5G استفاده کنید، دیدن برچسب مربوط به پشتیبانی گوشی‌تان از این شبکه، به این معنی است که محصولی تازه دراختیار دارید که می‌تواند چند سال جواب‌گوی نیازهایتان باشد. ازهمین‌رو، گوشی‌سازان شدیدا در پی آن هستند تا محصولات خودشان را به 5G تجهیز کنند.

افزایش چشمگیر سرعت دانلود و آپلود به‌همراه ظرفیت بیشتر شبکه از مزیت‌های مهم 5G به‌شمار می‌آید

گفتنی است اکثر شرکت‌های بزرگ از قبل اعلام کرده‌اند که قصد دارند گوشی 5G بسازند. وان‌پلاس، سامسونگ، سونی، هواوی و برخی شرکت‌های دیگر به‌صورت رسمی ساخت گوشی مجهز به فناوری 5G را تأیید کرده‌اند. همچنین، اپل و گوگل شرکت‌های بزرگی هستند که هنوز ساخت گوشی 5G را تأیید نکرده‌اند؛ اما پیش‌بینی می‌شود آن‌ها نیز به‌زودی خبر ساخت چنین محصولی را اعلام کنند.

دراین‌بین، سؤال مهمی پیش می‌آید: هنگام آماده‌شدن زیرساخت‌ها و عرضه‌ی گوشی‌های 5G، این شبکه‌ی ارتباطی چه مزیت‌هایی برای کاربران به‌همراه خواهد داشت؟ بدیهی است سرعت آپلود و دانلود سریع‌تر، یکی از مشخصه‌های مهم نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی محسوب می‌شود. البته بهتر است بگوییم «خیلی‌ سریع‌تر»؛ چراکه در برخی ادعاها آمده که 5G می‌تواند درمقایسه‌با نسل قبل تا صدها برابر پرسرعت‌تر باشد. ویژگی مهم دیگر، ظرفیت بیشتر شبکه است. این، یعنی وقتی در جایی شلوغ نظیر ورزشگاه فوتبال یا ایستگاه قطار قرار می‌گیرید، امواج شبکه را ازدست نخواهید داد.

فلکس پای / FlexPai / نخستین گوشی تاشدنی دنیا

نمایشگرهای تاشدنی

گوشی‌‌های دارای نمایشگر تاشدنی قطعا محصولاتی ضخیم و گران‌قیمت خواهند بود. با همه‌ی این‌ها، این حقیقت را باید پذیرفت که چنین دستگاه‌هایی در سال ۲۰۱۹ توجهات را به‌سمت خود جلب خواهند کرد. سامسونگ از مدت‌ها پیش، ساخت گوشی تاشدنی را تأیید کرده و شدیدا مشتاق بود تا محصولش به نخستین گوشی تاشدنی دنیا تبدیل شود. باوجوداین، حدودا یک هفته قبل از رونمایی اولیه‌ی دستگاه تاشدنی سامسونگ، شرکت Royole با معرفی فلکس پای، رسما نخستین گوشی تاشدنی دنیا را رونمایی کرد.

فلکس پای محصولی بسیار ضخیم است و در ویدئوهای مرتبط به آن دیده‌ایم که رابط کاربری دستگاه نمی‌تواند با سرعت خود را با تغییر اندازه‌ی نمایشگر هماهنگ کند. تجربه‌ی نه‌چندان جذاب به‌جای‌مانده از فلکس پای در ذهن کاربران باعث می‌شود که برخی از افراد به گوشی تاشدنی سامسونگ حس خوبی نداشته‌ باشند. بااین‌حال، بهترین کار آن است که تا زمان رونمایی رسمی این محصول (با نام احتمالی گلکسی فلکس) صبر کنیم و ببینیم کره‌ای‌ها چه در چنته دارند.

گوشی‌های تاشدنی قیمت بسیار هنگفتی خواهند داشت

سامسونگ قرار نیست در بازار گوشی‌‌های تاشدنی تنها باشد. ریچارد یو، مدیرعامل هواوی، در جریان برگزاری کنفرانس رونمایی میت 20 (Mate 20) اعلام کرد که این شرکت از مدتی پیش کار روی گوشی تاشدنی را آغاز کرده است و قصد دارد آن را در سال ۲۰۱۹ رونمایی کند. ال‌جی نیز هنوز به‌صورت رسمی دراین‌باره صحبت نکرده؛ اما پتنت‌های اخیر منتسب به این شرکت نشان می‌دهد ال‌جی نیز در پی ساخت گوشی هوشمند تاشدنی است.

به احتمال قوی در جریان برگزاری CES 2019 در ژانویه (دی و بهمن۱۳۹۷) رونمایی رسمی گوشی‌های تاشدنی را شاهد خواهیم بود. البته نباید فراموش کرد چنین محصولاتی قرار است شدیدا گران‌قیمت باشند. اصلی‌ترین مزیت چنین محصولاتی این است که می‌توان با بهره‌مندی از آن‌ها به نمایشگری بزرگ دسترسی پیدا کرد که به‌راحتی تا و حمل می‌شود.

منظور از گوشی تاشدنی، محصولی شبیه ZTE Axon M نیست که دو نمایشگر جدا با یک لولا در وسطشان دارند. در گوشی‌های تاشدنی، نمایشگرها واقعا خم می‌شوند. گوگل اعلام کرده که اندروید ازاین‌پس به‌صورت رسمی از چنین نمایشگرهایی پشتیبانی می‌کند. باید منتظر ماند و دید که اپل نیز قصد دارد به این زودی‌ها وارد عرصه‌ی محصولات تاشدنی شود یا خیر.

آیفون 10 اس مکس / iPhone XS Max

تکامل بریدگی نمایشگر

درست است که به‌عقیده‌ی بسیاری از افراد، بریدگی بالای نمایشگر نخستین‌بار در گوشی اسنشال فون مشاهده شد؛ اما تا پیش از عرضه‌ی آیفون 10 در سال ۲۰۱۷،‌ دیگر شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند چندان تمایلی به استفاده از بریدگی در بالای نمایشگر محصولات خود نداشتند. حال پس از گذشت یک سال و صرف‌نظر از محصولات سامسونگ، تقریبا نمی‌توان هیچ گوشی دیگری پیدا کرد که به این ترند تجهیز نشده باشد.

البته، خود سامسونگ نیز اخیرا اعلام کرد که قصد دارد به ساخت گوشی‌های دارای بریدگی نمایشگر روی بیاورد. این شرکت بزرگ کره‌ای قصد دارد نمایشگرهای جدیدی با نام اینفینیتی-یو (با بریدگی Uشکل) و اینفینیتی-وی (با بریدگی Vشکل) و اینفینیتی-اُ (با حفره‌ای دایره‌ای‌شکل در قسمت بالا سمت چپ) تولید کند. برخی منابع غیررسمی نیز از حضور نمایشگر اینفینیتی-اُ در گوشی گلکسی اس 10 خبر داده‌اند.

چون سازندگان گوشی‌ها در پی ساخت محصولی با نمایشگر تمام‌صفحه بودند، حاشیه‌ها را تا جای ممکن کاهش دادند. این کار باعث شد استفاده از بریدگی نمایشگر به آن‌ها تحمیل شود.

تا یک سال پیش، کمتر محصولی پیدا می‌شد که در بالای نمایشگرش بریدگی داشته باشد

حسگر اثرانگشت را می‌شد به قسمت پشتی گوشی منتقل کرد یا حتی مثل اپل، آن را کلا برداشت و با فیس آی‌دی جایگزین کرد. باوجوداین، ازآنجاکه هر موبایلی نیازمند دوربین سلفی است، سازندگان به‌ناچار مجبور شدند با ایجاد بریدگی در قسمت بالایی نمایشگر گوشی‌شان، دوربین سلفی و برخی حسگرهای لازم را در آن قرار دهند.

گوشی‌هایی نظیر وان‌پلاس 6T به‌لطف بهره‌مندی از بریدگی به فرم قطره توانسته‌اند به نمایشگری تقریبا تمام‌صفحه با بریدگی کوچک دست پیدا کنند. به‌علاوه، هواوی اخیرا اعلام کرده که قصد دارد محصولی تمام‌صفحه با نمایشگری مجهز به یک حفره تولید کند. یکی از موضوعات بدیهی، این است که بی‌شک سازندگان گوشی‌ها در محصولات ۲۰۱۹ خودشان از انواع بریدگی‌ها و حفره‌ها به اشکال مختلف استفاده خواهند کرد.

پیش‌بینی می‌شود سال ۲۰۱۹ آخرین سال پرتب‌و‌تاب بریدگی‌های بالای نمایشگر باشد، حداقل در گوشی‌های پرچمدار. سازندگان از مدت‌ها پیش کار روی حسگرهای اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر را آغاز کرده‌اند و قطعا آن‌ها دیر یا زود راهی را نیز برای بردن دوربین به زیر نمایشگر پیدا خواهند کرد. این اتفاقات باعث خواهد شد دیگر نیازی به استفاده از بریدگی در بالای نمایشگر وجود نداشته باشد.

هواوی میت ۲۰ پرو / Huawei Mate 20 pro

دوربین‌های چندین‌وچندگانه

شرکت‌های سازنده‌ اخیرا نشان داده‌اند تمایلی مثال‌زدنی به استفاده از دوربین بیشتر در گوشی‌‌هایشان دارند. سامسونگ مدتی پیش دو گوشی گلکسی A7 و گلکسی A9 را به‌ترتیب با سه و چهار دوربین اصلی رونمایی کرد و قدم مهمی در این زمینه برداشت. زمانی را به‌خاطر بیاورید که گوشی‌های دارای دوربین دوگانه، محصولی نوآورانه و بدیع محسوب می‌شدند. زمان چندان زیادی از معرفی نخستین گوشی مجهز به دوربین دوگانه نمی‌گذرد؛ باوجوداین‌ باید از همین حالا خودمان را برای گوشی‌های دارای دوربین‌های چندگانه آماده کنیم.

درزمینه‌ی گوشی‌های مجهز به چندین دوربین اصلی، بیشتر با شایعات سروکار داریم تا تأییدیه‌های رسمی شرکت‌ها. با درنظرگرفتن پتنت جدید ال‌جی برای ساخت گوشی مجهز به ماژول دوربین ۱۶ گانه (!) به‌نظر می‌رسد شرکت‌های بزرگ بیش از آنچه فکرش را می‌کردیم، به ساخت گوشی‌های دارای دوربین پرتعداد اشتیاق نشان می‌دهند. حتی اخیرا تصاویر مفهومی منتسب به نوکیا 9 پیورویو، از وجود پنج دوربین در قسمت پشتی آن خبر داده‌اند. ظاهرا سازندگان قصد دارند تاجایی‌که پنل پشتی گوشی‌شان جا داشته باشد، دوربین در آن قرار دهند.

ظاهرا سازندگان می‌خواهند به‌مرور زمان، تمام فضای پشتی گوشی را به دوربین اختصاص دهند

وجود سه یا چهار دوربین در قسمت پشتی گوشی تا حد زیادی منطقی به‌نظر می‌رسد؛ زیرا معمولا یکی از این دوربین‌ها از نوع عادی است و دوربین‌های دیگر لنز واید یا لنزهایی برای تشخیص عمق و ثبت افکت بوکه دارند. با تمام این‌ها، باید از خود پرسید حضور شانزده دوربین در پشت گوشی، چه مزیتی می‌تواند برای کاربر به ارمغان بیاورد؟ چنین حرکتی از ال‌جی منطقی است یا این شرکت صرفا بازی رسانه‌ای به‌راه انداخته؟

وجود دوربین‌های اضافه در اکثر مواقع برای ثبت افکت‌های بوکه مشابه دوربین‌های عکاسی گران‌قیمت است. چنین لنزهایی امکان زوم اپتیکال، صاف‌کردن پس‌زمینه‌ی تصاویر، HDR بهتر و... را فراهم می‌کنند. گوگل یکی از شرکت‌هایی است که اعتقاد چندانی به استفاده از دوربین زیاد ندارد. این غول جست‌وجوی دنیای اینترنت ترجیح داده در پیکسل‌هایش از پردازش نرم‌افزاری پیشرفته برای تصاویر استفاده کند. نتیجه‌ی این کار هم واقعا عالی بوده؛ زیرا گوشی‌های پیکسل درحال‌حاضر یکی از بهترین محصولات در بین گوشی‌های هوشمند برای عکاسی هستند.

پیش‌بینی می‌شود گوشی مجهز به شانزده دوربین ال‌جی بتواند با ثبت چندین‌وچند تصویر از زوایای مختلف، تصاویر سه‌بعدی چشم‌گیر و افکت‌های حرکتی جذابی خلق کند؛ اما وجود این همه دوربین در پشت گوشی واقعا تعجب‌برانگیز است، حداقل فعلا! به‌احتمال قوی، دوربین گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۱۹ قرار است از جوانب زیادی تغییرات چشمگیری درمقایسه‌با گوشی‌های سال ۲۰۱۸ به خود ببینند.

هواوی میت ۲۰ پرو / Huawei Mate 20 pro

قدرت بیشتر در زمینه‌ی هوش مصنوعی

اگر پیگیر اخبار مربوط به گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۱۸ بوده باشید، قطعا شنیدن چنین خبری نمی‌تواند متعجبتان کند؛ زیرا هوش مصنوعی در گوشی‌های پرچمدار فعلی نقش مهمی ایفا می‌کند و سازندگان همواره بهای زیادی به آن می‌دهند. هرچه به فرارسیدن ۲۰۱۹ نزدیک‌تر می‌شویم، باید انتظار این را بکشیم که نقش AI در گوشی‌ها پر‌رنگ‌تر از قبل شود. این، یعنی گوشی‌های پرچمدار سال ۲۰۱۹ خواهند توانست به‌لطف بهره‌مندی از هوش مصنوعی کارهای بیشتری انجام دهند.

اکثر تراشه‌های به‌کاررفته در گوشی‌های پرچمدار، واحدهایی مستقل برای پردازش محاسبات مربوط به هوش مصنوعی دارند. این موضوع، یعنی تراشه‌های یادشده می‌توانند وظایفی را به‌طور ویژه پردازش کنند که به یادگیری ماشینی مرتبط هستند؛ وظایفی نظیر توانایی تشخیص سگ یا گربه در تصاویر یا توانایی تشخیص صدای کاربر.

گوشی‌های هوشمند ۲۰۱۹ بهبود نرم‌افزاری درخورتوجهی به خود خواهند دید

به‌عبارتی بهتر، این یعنی گوشی هوشمند مجبور نیست چنین وظایفی را در فضای کلاود آپلود کند. این موضوع باعث می‌شود دستگاه بتواند به‌سرعت به وظیفه‌ای خاص پاسخ دهد و سریع‌تر به نتیجه‌ی دلخواهتان دست پیدا کنید. با افزایش قدرت گوشی‌ها درزمینه‌ی هوش مصنوعی، تصاویر ثبت‌شده‌ی باکیفیت‌تری با دوربین گوشی‌ها را شاهد خواهیم بود.

گوشی‌های هوشمند قطعا ازلحاظ نرم‌افزاری نیز بهبود درخورتوجهی به خود خواهند دید و دستیارهایی نظیر سیری و گوگل اسیستنت و بیکس‌بی هوشمندتر از قبل خواهند شد. اگر اکثر نوآوری‌های مرتبط‌به گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۱۹ به‌جای سخت‌افزار در نرم‌افزار آن‌ها اتفاق بیفتد، قطعا غافلگیر نخواهیم شد.

منبع: زومیت

از گوشی‌های سال ۲۰۱۹ چه انتظاراتی داشته باشیم؟
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

جعبه‌گشایی گلکسی A7 2018 سامسونگ


گلکسی A7 2018 به نمایشگر ۶ اینچ از نوع سوپر AMOLED و پردازنده‌ی اگزینوس 7885 و دوربین اصلی سه‌گانه مجهز شده که مهم‌ترین ویژگیش به‌شمار می‌آید.

 

گوشی Samsung Galaxy A7 2018 از نمایشگر ۶ اینچ از نوع سوپر امولد (Super AMOLED) با وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۲۲۰ پیکسل بهره برده و برخلاف بسیاری از گوشی‌های هوشمند موجود در بازار، بریدگی در بالای صفحه‌نمایش ندارد. این گوشی هوشمند از پردازنده‌ی هشت‌هسته‌ای با نام اگزینوس 7885استفاده می‌کند و در سه مدل مختلف عرضه می‌شود: ۴ گیگابایت رم در نسخه‌ی ۶۴گیگابایتی و ۴ یا ۶ گیگابایت رم در نسخه‌ی ۱۲۸گیگابایتی.

با نگاهی به طراحی گلکسی ای ۷ ۲۰۱۸، به این نکته پی می‌بریم که سامسونگ سعی کرده میان‌رده‌اش را تا جای ممکن به ترندهای روز بازار تجهیز کند: از لبه‌های خمیده‌ی آن گرفته تا استفاده از شیشه در پنل پشتی. این گوشی قرار است در چهار رنگ آبی، مشکی، طلایی و صورتی روانه‌ی بازار شود. درادامه، ویدئوی جعبه‌گشایی این محصول را می‌بینیم:

تماشای ویدئو

منبع: زومیت

جعبه‌گشایی گلکسی A7 2018 سامسونگ
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

دانلود پاورپوینت خمش و بررسی خیز تیز


دانلود پاورپوینت خمش و بررسی خیز تیز

دانلود پاورپوینت خمش و بررسی خیز تیز

خمش و بررسی خیز و تیز نوع فایل: PowerPoint تعداد اسلاید (ها): 14 چکیده: بررسی و اندازه گیری خیز و نیروی اعمالی به تکیه گاه های تیرها با مقطع مستطیلی و محاسبه ی مدول الاستیک تیرها. فهرست مطالب: هدف آزمایش تئوری آزمایش تیر یک سر گیردار تیر دو سر مفصل خیز تیر بعد از محل ...

دانلود پاورپوینت خمش و بررسی خیز تیز
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود پاورپوینت دوربین های امنیتی مدار بسته در ساختمان


دانلود پاورپوینت دوربین های امنیتی مدار بسته در ساختمان

دانلود پاورپوینت دوربین های امنیتی مدار بسته در ساختمان

دوربین های امنیتی مدار بسته در ساختمان فرمت فایل: pptx تعداد اسلاید (ها): 30 دوربین مداربسته چیست؟ واژه دوربین مداربسته برگردان فارسی کلمه انگلیسی closet circuit television یا به اختصار cctv می باشد. معنی لغوی آن جعبه جادویی مدار بسته است و به دوربین هایی گفته می شود که در ...

دانلود پاورپوینت دوربین های امنیتی مدار بسته در ساختمان
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود پاورپوینت روش های تعیین مقاومت بتن


دانلود پاورپوینت روش های تعیین مقاومت بتن

دانلود پاورپوینت روش های تعیین مقاومت بتن

روش های تعیین مقاومت بتن فرمت فایل: pptx تعداد اسلاید (ها): 17 مقاومت فشاری بتن مقاومت فشاری بتن به اصطلاح به نتیجه آزمایش تعیین مقاومت فشاری بتن گفته می شود. این آزمایش بر روی نمونه های استاندارد مکعبی و یا استوانه ای صورت می گیرد. میزان با وارد بر روی نمونه در ...

دانلود پاورپوینت روش های تعیین مقاومت بتن
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود پاورپوینت بتن های خود ترمیم شونده


دانلود پاورپوینت بتن های خود ترمیم شونده

دانلود پاورپوینت بتن های خود ترمیم شونده

بتن های خود ترمیم شونده فرمت فایل: pptx تعداد اسلاید ها: چکیده: یکی از عوامل اجتناب ناپذیر در بسیاری از سازه های بتنی بوجود آمدن ترکهای ریز در این سازههاست علاوه بر تغییر شکل ظاهری بتن باعث نفوذ آب و مواد شیمیایی وارد بتن شده، ورود آب و مواد شیمیایی باعث ...

دانلود پاورپوینت بتن های خود ترمیم شونده
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود مقاله بتن خود ترمیم شونده


دانلود مقاله بتن خود ترمیم شونده

دانلود مقاله بتن خود ترمیم شونده

بتن های خود ترمیم شونده فرمت فایل: docx تعداد صفحات: چکیده امروزه بتن بعنوان یکی از مصالح اصلی در صنعت ساخت و ساز به شمار می آید تمایل زیاد صنعت به استفادها ز مصالح بتنی منج ربه انجام تحقیقات زیادی در زمینه اصلاح معایب آن شده است یکی از ضعفهای مشهور در بتن ترک ...

دانلود مقاله بتن خود ترمیم شونده
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسکونی اسکلت بتنی


دانلود گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسکونی اسکلت بتنی

دانلود گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسکونی اسکلت بتنی

احداث ساختمان مسکونی اسکلت بتنی فرمت فایل: pdf تعداد صفحات: 49 مقدمه: دوره کارآموزی فرصتی مناسب برای آشنایی با محیط کار وکسب یک تجربه کاری بسیار مفید ، که میتواند تأثیر به سزایی در آینده شغلی داشته باشد، میباشد. دستورالعمل های حفاظتی و ایمنی کارگاه های ...

دانلود گزارش کارآموزی احداث ساختمان مسکونی اسکلت بتنی
انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۷

دانلود پاورپوینت اصول پزیرفته شده حسابداری


دانلود پاورپوینت اصول پزیرفته شده حسابداری

دانلود پاورپوینت اصول پزیرفته شده حسابداری

اصول پزیرفته شده حسابداری فرمت فایل: pptx تعداد اسلاید ها: 51 مقدمه بنیاد اصول پذیرفته شده عمومی درحسابداری مستمرا در حال تغییراست که شورایی از انجمن امریکایی حسابداران رسمی مستقل درحال ارائه طرح این تغییرات است که شرکتهاگزارش میکنند وبه جهت موارد افشا در ...

دانلود پاورپوینت اصول پزیرفته شده حسابداری
انتشار : ۲ آذر ۱۳۹۷

دانلود پاورپوینت تمرین اصول حسابداری 1 (مبتدی)


دانلود پاورپوینت تمرین اصول حسابداری 1 (مبتدی)

دانلود پاورپوینت تمرین اصول حسابداری 1 (مبتدی)

تمرین اصول حسابداری 1 (مبتدی) فرمت فایل: pptx تعداد اسلاید ها: 286 این فایل شامل موارد زیر است: عنوان فعالیت یازدهم ثبت تاثير فعاليت در معادله حسابداری ترازنامه محاسبه سود خالص (ويژه) موسسه محاسبه سرمايه آقای مالکی حالتهای مختلف صورت حساب حقوق صاحبان ...

دانلود پاورپوینت تمرین اصول حسابداری 1 (مبتدی)
انتشار : ۲ آذر ۱۳۹۷

آموزش نحوه تهیه مدار چاپی

آموزش نحوه تهیه مدار چاپی

همه کسانی که در زمینه طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی فعالیت می کنن و با مدارات آزمایشی سر و کار دارند با مسائل مربوط به استفاده از فیبر سوراخدار و مدارات چاپی آشنا هستند. معمولا برای پیاده سازی مدارات کوچک از فیبر های سوراخدار آماده موجود در بازار استفاده می کنیم. ولی زمانی ... ...

ایران - سیستان وبلوچستان - زاهدان

تمام حقوق این سایت متعلق به "پروژه های دانشجویی" میباشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما